zaterdag 21 juni 2014

Home/Room Decoration

Lieve allemaal,

Zoals sommigen van jullie (die mij volgen op Instagram) wel weten ben ik bezig met 'veranderen' van mijn kamer. Heb afgelopen week mijn bureautafel wit geverfd, het Alex Ikea kastje aangeschaft en mijn bed anders gemaakt. Alleen miste er nog wat leuks aan de muur.

Al sinds ik klein ben ben ik gek op tassen, zo ook op papieren tasjes. Ze staan door mijn hele kamer als bijvoorbeeld 'Dior-lectuurbak', 'Chanel-parfumhouder' en om rotzooitjes in de stoppen, haha. Maar ik vond het wel leuk om er iets mee te doen aangezien ik best veel kleine Chanel tasjes heb. Heb dit idee wel eens eerder gezien bij mensen.
Het Chanel tasje is natuurlijk dikker dan een foto, dus zocht ik naar een lijstje met een plastic plaatje dat meebuigt, ipv een glazen voorplaatje. Deze vond ik bij de Action. Hij kostte € 0,85, dus dat is echt niks.

Chanel cadeautjes hebben altijd een super schattig lintje om het papier heen. Dus wilde daar ook iets mee doen, vond dit wel grappig. Weer eens wat anders, haha! Dit lijstje kocht ik bij de Ikea voor €1,99. Je kunt natuurlijk ook andere tasjes erin doen. Ik zat er ook aan te denken om een lijstje te vullen met limited edition Mac verpakkingen die ik nog heb liggen.

Ik hoop dat jullie dit korte artikeltje leuk vonden! Het is natuurlijk een ander artikel dan dat jullie van mij gewend zijn, dus laat even weten als je het leuk vond om te lezen. Dan kan ik vaker zulke artikelen schrijven, of juist niet!

Liefs,
Brigitte Maria

Volg je mij al op Bloglovin'Youtube en Instagram?

4 opmerkingen:

 1. Heel leuk! Door mijn bijbaan in een parfumerie heb ik echt bergen van die tasjes liggen. Ze liggen nu gewoon in mijn kast, maar dit ga ik ook proberen. Zeker Chanel verdient een ereplaats, haha

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Thanks meis! Super leuk, dan zal jij er inderdaad heeel veel hebben!

   Liefs.

   Verwijderen
 2. Hey dit is idd super leuk gedaan! Ik heb ook nog tasjes van chanel liggen en wilde allang wat gaan doen met quottes en lijstjes maar dit idee neem ik zeker mee!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Super leuk schat.. Misschien ga ik hier ook wel wat mee doen maar dan krijg jij natuurlijk de shoutout!!

  BeantwoordenVerwijderen