vrijdag 20 juni 2014

Review - Olaz Beauty Fluid


Lieve allemaal,

Een week geleden zat ik model voor een meisje bij mij op de opleiding. Ze ging prosthetics (masker applicaties) op mij gezicht plakken. Aangezien dit met lijm wordt gedaan, is het eraf halen van het masker, als je haast hebt, niet zo'n pretje. Mijn huid was behoorlijk geïrriteerd en vuurrood. Gelukkig had ze haar dagcreme mee die ik even mocht gebruiken. Dit was de Olaz Beauty Fluid. Ik smeerde direct een dikke laag erop zodat dit even goed in mijn huid kon trekken en mijn huid kon hydrateren. Na een half uurtje was mijn huid helemaal gekalmeerd en voelde zo lekker zacht! Dus deze creme MOEST ik ook hebben. Dus vandaar deze review voor jullie!

Voor het eerst heb ik bij een product dat ALLES op de achterkant klopt van wat het product zou moeten doen. De creme is speciaal voor de gevoelige huid. Nou, dat heb ik zeker nodig aangezien ik elke dag make-up draag en mijn gezicht iedere week een opdonder krijgt van alle schmink die erop wordt gesmeerd op school. Meestal zijn cremes voor de gevoelige huid heel vettig, maar dat is deze creme helemaal niet, dus voor puistjes hoef je denk ik niet bang te zijn na het gebruiken van deze creme. Hij is gemaakt om te gebruiken als basis onder de make-up, handig!
De creme zit in een mooi flacon, al zeg ik het zelf. Hij ziet er totaal niet goedkoop uit en vind het schattig dat hij toch een roze detail heeft. Daarnaast vind ik een flacon hygiënischer dan een potje.
De structuur van de creme is precies goed, niet te dik, maar ook niet te waterig. Daarbij is de geur neutraal wat natuurlijk fijn is. De hoeveelheid die ik hier op mijn arm heb aangebracht is echt veel te veel.
Sorry voor de niet zo mooie foto! Hoekje eraf, haha. Maar zo ziet de creme er dus uit als ik het uitsmeerde. Om jullie te laten zien dat hij echt heel snel intrekt, laat ik de creme 2 minuten heel dik de huid zitten.
2 Minuten later is het al zover ingetrokken. Super snel dus, als ik nog 5 minuten zou wachten, zou de creme helemaal ingetrokken zijn. De huid voelt na het insmeren zacht en goed gehydrateerd.

Ik ben helemaal verkocht dus! Natuurlijk zal ik de creme wel een paar weken achter elkaar moeten gebruiken zodat ik zeker weet dat hij echt werkt voor mijn huid. Maar de eerste indruk is zeker erg positief! Zou deze creme ook zeker aan make-up dragers aanraden, maar ook aan mensen met een gevoelige huid die opzoek zijn naar een niet-vettige creme.

Prijs: Dirx €5,60

Pluspunten:
Mooi en handig flacon
Neutrale geur
Goede basis voor make-up
Trekt snel in
Laat de huid goed aanvoelen
Goede prijs

Minpunten:
-

Ik hoop dat jullie het een leuk en nuttig artikel vonden! Vragen en opmerkingen kun je natuurlijk altijd achter laten bij de comments. Welke creme gebruiken jullie?

Liefs,
Brigitte Maria

Volg je me al op Bloglovin'Youtube en Instagram?

4 opmerkingen:

 1. Helemaal niet duur ook. En gaaf dat je een foto hebt gemaakt waarop je zo goed ziet dat het echt iets doet voor je huid! Ik ga deze aanschaffen!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Klinkt goed en lekker goedkoop ook!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Lijkt me een hele fijne, toffe en fijne foto's ook!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Goede review, mooie foto's én leuke blog heb je haha!

  BeantwoordenVerwijderen