woensdag 18 juni 2014

Pictorial: WK Look

Lieve allemaal,

Jeeeeej vanavond is het weer zover, Nederland moet tegen Australië voetballen! Hopen dat ze weer zo goed gaan spelen als tegen Spanje! Speciaal voor deze leuke avond heb ik een ooglook gemaakt. Jaja, met oranje .. Mensen die mij kennen weten dat ik niet zo'n fan ben van de kleur oranje, haha. Maar voor ons team heb ik het natuurlijk wel over om het een keertje te dragen!

Allereerst begin in met het aanbrengen van een oogschaduwbasis, hiervoor gebruik ik gewoon een goedkope basis, die voor mij soms iets te oranje is, maar dat is nu super. Het is de I Stage Eyeshadow base van Essence. Dit blend ik in de huid met een concealerkwastje.
Toen was het nog best moeilijk om een oranje oogschaduw te vinden aangezien ik zo'n fan ben van die kleur ;). Maar in mijn Elf 100 eyeshadow palette zat er eentje. Deze breng ik aan op de gehele arcadeboog en concentreer ik de kleur vooral op de buitenste ooghoek. Dit alles blend ik even met een blendkwastje.
In de buitenste ooghoek breng ik nog een iets donkerdere kleur aan, die neigt naar bruin. Hierdoor creëer je 'grotere ogen'. Wanneer ik dit heb aangebracht, blend ik de kleuren weer samen.
Deze foto is ietsje lichter belicht dan de vorige dus lijkt de oogschaduw lichter dan het in werkelijk is.   Ik breng nu een huidskleurige oogschaduw aan op het bewegende ooglid, dit blend ik. Dan ga ik met de donkerste kleur in de onderste wimperrand. De lichtere kleur oranje breng ik in het midden van de onderste wimperrand aan. In mijn binnenste ooghoek breng ik een licht glimmend kleurtje aan voor een 'open' look.
Dan kan je verder gaan met mascara, maar ik wil nepwimpers gaan opplakken en dan vind ik het mooier om een eyeliner aan te brengen. Hiervoor gebruik ik de Flormar Waterproof Artliner.
Dan breng ik een dun laagje mascara aan, plak ik de wimpers op, nog een beetje mascara zodat de wimpers blenden en klaar is kees! Een simpele WK Look!

Ik hoop dat jullie het een leuke pictorial vinden! Gaan jullie vanavond ook kijken naar de wedstrijd?

Liefs,

Brigitte Maria

Volg je me trouwens al op Bloglovin'Youtube en Instagram?

18 opmerkingen:

 1. Mooie look heb je gemaakt! Duidelijke foto's ook! Ik kan het alleen niet namaken want ik heb geen oranje oogschaduw ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Reacties
  1. Dank je! Nee, dat is het zeker niet, mij zal je er niet mee op staat zien .. Naja, alleen vandaag dan, haha.

   Liefs.

   Verwijderen
 3. Erg mooie look! Je hebt je eyeliner echt zo netjes gedaan!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha thanks, ben inmiddels bijna een pro na 3 jaar elke dag opdoen!

   Liefs.

   Verwijderen
 4. Mooie look. Toch een lastige kleur voor op de ogen vind ik, maar dit is leuk om eens te proberen!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Thanks! Ja dat vind ik ook, alhoewel ik het eindresultaat niet heel 'raar' vond! Het heeft tenminste geluk gebracht!

   Liefs.

   Verwijderen
 5. prachtige look en foto's heel mooi van kwaliteit in welke stand en alles maak jij deze foto's!? liefs en ik volg je nu op bloglovin! x

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Aaah dank je, gebruik op mijn canon gewoon de M(anual) stand en dan kijk ik welke belichting op de camera het mooist is, verder zit ik gewoon bij het raam voor het beste licht. Leuk! Ik volg je even terug.

   Liefs.

   Verwijderen
 6. Prachtig voor het WK inderdaad! Zou willen dat ik het zelf zo mooi kon;)

  xx Laura

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Lief, dank je! Is helemaal niet moeilijk, gewoon een paar keer proberen, lukt vanzelf!

   Liefs.

   Verwijderen