maandag 7 juli 2014

Kiko - Eyes clics 04 system


Lieve allemaal,

Het is inmiddels al weer veel te lang geleden dat ik iets heb gepost op mijn blog. I know .. shame on me, heb in 2 weken tijd 2 dingetjes gepost. Dat kan echt niet meer. Maaaar in de tussentijd ben ik wel naar Barcelona geweest. Daar heb ik voor mezelf maar ook voor jullie weer GENOEG beauty en fashion producten gekocht om te reviewen.
In Barca hebben ze natuurlijk de Sephora waar ik weer veel te veel heb gekocht, maar er was ook een Kiko die wij in Nederland dus niet hebben. Hier heb ik een nagellak, lippenstift gekocht en een oogschaduw palet gekocht. In dit artikel ga ik jullie de kleuren en swatches laten zien, daarnaast laat ik mijn eerlijke mening over de oogschaduwtjes weten.

Prijs: €5,90
Voordat ik de Kiko binnen stapte, wist ik al dat ik een oogschaduw palet wilde samenstellen. Dus allereerst pakte ik een 'Eyes Clic 04 system', ik koos voor een palet met 4 kleuren omdat ik simpelweg eigenlijk al genoeg oogschaduwpaletten heb. Er waren ook paletten voor meer oogschaduwen.

Vanaf de buitenkant ziet het click systeem doosje er echt mooi uit. Niet cheap (ookal is hij wel echt super budget) maar best chic. Tot ik hem in het hotel open deed .. Hij voelt best goedkoop als je hem open doet, het gaat met een magneetje dicht dus echt stevig is het niet. Maar nu komt het .. ER ZIT GEEN SPIEGEL IN!! Nou, come on .. Al was het maar een mini spiegeltje was ik al tevreden, maar er zit gewoon niks. Maaaar dat mocht de pret niet drukken, want de kleuren die ik jullie nu ga laten zien zijn wel super!

Prijs per oogschaduw: €4,90
Oke, dus ik had het lege oogschaduw palet in mijn mandje gelegd, nu hoefde ik alleen nog maar 4 kleurtjes te kiezen, maar dat was natuurlijk makkelijker gezegd dan gedaan. Ten eerste was het heel moeilijk om te zien vanuit de testers wat nou mooie kleuren waren. Want zoals jullie weten liggen die  tester oogschaduwtjes 24/7 open, dus zijn ze verkleurd en een beetje oud. Ten tweede waren er super veel kleurtjes, die ik natuurlijk eigenlijk allemaal wil hebben.
Al heel snel viel mijn oog op deze super zwarte kleur. Hij zag er gewoon al zonder te swatchen, erg gepigmenteerd uit.
Hij is ook echt gepigmenteerd en dat voor zo'n prijsje! Ik moet wel zeggen dat de rechterfoto ietsjes te overbelicht is waardoor hij wat lichter uitvalt dan hij in werkelijk is. Hij blijft ook nog eens super goed zitten. Ik ben namelijk heel lui en had de swatches op mijn arm laten zitten, 's avonds ging ik onder de douche en de zwarte leek gewoon onaangeraakt!
Ook zag ik deze handige bruine kleur. Ik maak vaak naturel ooglooks met bruine tinten. Dus van bruine oogschaduwen heb ik er nooit teveel!
Deze is ietsjes minder gepigmenteerd dan de zwarte oogschaduw, maar als je hem opbouwt wordt hij vanzelf gepigmenteerder van kleur.
Toen zag ik deze mooie paarse kleur. In mijn stash heb ik nog niet een paarse kleur zoals deze dus wilde ik deze ook graag hebben.
Deze kleur viel me een klein beetje tegen. Hij is niet alleen niet erg gepigmenteerd, de structuur is ook anders dan de andere oogschaduwen. Heel zacht, alsof het gewoon van je huid af kan waaien. Misschien dat hij met een goede oogprimer wel beter is. Dus dat ga ik nog even testen.
Als allerlaatst koos ik deze mooie licht koraal rozige kleur. Deze vind ik heel mooi voor op het beweegend ooglid bij een ooglook of als highlighter op het wenkbrauwbot.
Op deze kleur ben ik gewoon verliefd, hij is super mooi! Sorry, rechter foto had wel iets beter belicht mogen zijn.

Dat waren dus alle kleuren die ik heb gekozen. Ik ben super tevreden met de kleuren. De zwarte en roze heb ik inmiddels al in een ooglook gebruikt en ben nog blijer ermee dan dat ik al was!

Trouwens, toen ik in de Kiko bij de kassa kwam, vertelde de cassiere dat het lege oogschaduw doosje in de actie was, dus ik hoefde er niets voor te betalen! Ik was dus maar €19,60 kwijt aan dit hele palet.

I LOVE KIKO!

Wat hebben jullie allemaal van Kiko en wat zijn jullie ervaringen ermee? Zijn er nog oogschaduwtjes die ik volgende keer echt moet kopen? Laat het me weten in de comments.

Liefs,
Brigitte Maria

Volg je mij al op InstagramBloglovin' en Youtube?

12 opmerkingen:

  1. Wat een leuke kleurtjes, en dat voor een mooi prijsje!

    liefs x

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wauw mooie kleuren! Ik ben zo ontzettend benieuwd naar kiko

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Kiko is betaalbaar en de kwaliteit is super, aanrader!

      Liefs.

      Verwijderen
  3. Wauw, wat een prachtige kleuren! <3

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Mooie kleuren, vooral die roze is inderdaad prachtig! Ik werd ook constant een beetje afgeleid door die mooie kleur op je nagels haha!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Aah! Dat is ook een kleurtje van Kiko, nr. 526! Lief.

      Liefs.

      Verwijderen
  5. Heel erg mooi paletje heb je samengesteld!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Je hebt echt voor prachtige kleurtjes gekozen! ♡

    BeantwoordenVerwijderen