woensdag 9 juli 2014

Review - Ebay make-up kwastenset


Lieve allemaal,

Sinds een paar weken ben ik ook aan het Ebay-en geslagen. Voorheen keek ik al regelmatig op Ebay, maar durfde niets te kopen omdat ik dacht dat het niet te vertrouwen was. Om me heen hoorde ik regelmatig mensen praten over Ebay en de goede ervaringen ermee. Dus ging ik ook maar eens een poging wagen. Ik heb een heleboel besteld voor omgerekend €25,-. Dat is echt niet veel geld voor wat ik er allemaal voor terug heb gekregen. En ja, alles is heel en snel aangekomen!


Deze kwastenset heb ik ook besteld waar ik er per ongeluk 2 van heb besteld in de kleur die ik eigenlijk niet wilde (beginnende Ebay-er he ;)) .. Het zijn 5 synthetische kwasten en staan op Ebay onder de naam "New Makeup Brush Set Cosmetic Foundation Blending Brushes Make up Tool Kit" hier het linkje. Voor de kwasten heb ik €2,93 betaald, dat is dus echt heel goedkoop. Het zijn 5 kwastjes voor foundation. Persoonlijk zou ik ze niet voor foundation gebruiken maar bijvoorbeeld voor concealer. Na wat zoeken op internet zag ik dat sommige meiden ze gebruiken voor oogschaduw, al vind ik de meeste daar iets te groot voor, zou het natuurlijk ook kunnen als je dat fijn vindt.

Mijn eerste indruk is eigenlijk wel heel positief. De kwasten kwamen netjes apart in plastic verpakt, ze zijn super zacht en er kwamen geen losse haartjes uit toen ik ze testte op mijn hand. 
Er zitten twee kwastjes in die recht zijn afgesneden. De ene is rond en de andere recht. De ronde lijkt meer op een blendkwastje en de rechte meer op een mini stippling kwastje.
Daarnaast zitten er twee schuin afgesneden kwastjes in. De ene is weer rond en de andere kaarsrecht schuin afgesneden.
Als allerlaatst zit er een rond puntig kwastje in. Deze zou ik eerder voor het blenden van oogschaduw gebruiken dan voor concealer of foundation. Dit kwastje kun je ook goed gebruiken voor het aanbrengen van creamcontour.

Kortom, mijn eerste indruk is best goed. Alleen vind ik de eerste vier kwasten wel heel erg op elkaar lijken, dus het hadden er net zo goed twee kunnen zijn. Maar goed, ik heb nooit genoeg concealer kwastjes als MUA zijnde. Twee van deze setjes zijn daarentegen wel een beetje overdreven dus ga ik waarschijnlijk één setje in de komende black leather and gold winactie doen. Ik kan niet wachten om deze kwastjes in gebruik te gaan nemen. Goede make-up kwasten hoeven niet  altijd heel duur te zijn. Inderdaad, het is waar dat je vaak goed verschil merkt tussen budget en high-end merken, maar dat is niet altijd zo. Hema heeft bijvoorbeeld ook een paar goede penseeltjes.

Laat me even weten als jullie het leuk zouden vinden als deze kwastjes in een winactie komen. Hebben jullie wel eens kwasten op Ebay besteld? Wat zijn jullie ervaringen ermee?

Liefs,
Brigitte Maria.

Volg je mij op op Bloglovin'Youtube en Instagram?

Hier nog een keertje de link naar de kwastjes op Ebay. Prijs €2,93. Ze zijn er in verschillende kleuren met een gouden of zilveren huls. Zijn ze uitverkocht bij deze aanbieder? Kijk gewoon nog even verder op Ebay er zijn veel aanbieders die deze set verkopen!

9 opmerkingen:

 1. Jaaa zou heel graag de kwasten winnen! Ik doe weer mee

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Super meid, dan gaan deze ook in de winactie!

   Liefs.

   Verwijderen
 2. Ik heb deze set ook! De rechtafgesneden kwastjes gebruik ik voor het stipplen van creme highlighter + concealer. Het kwastje dat in een tip is afgesneden gebruik ik om crème oogschaduw mee aan te brengen, van die dingen die in potjes komen en waar je niet goed in kan met je vinger. Ik vind het echt super werken!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Aaah top! Kan niet wachten op te experimenteren hoe ze fijn werken! Handig om het inderdaad met zo'n kwastje te doen ipv met een vinger!

   Liefs.

   Verwijderen
 3. Ik vind ze inderdaad ook heel erg op elkaar lijken, maar ze lijken ook wel erg fijn en dat voor een goed prijsje!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. ik heb deze ook met de grote kwasten en ik vind ze erg fijn! liefs x

  BeantwoordenVerwijderen
 5. er had inderdaad wel wat meer variatie in de kwasten mogen zitten, maar het belangrijkse is natuurlijk dat ze kwalitatief goed zijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik heb laatst ook een setje besteld, prima kwastjes!

  BeantwoordenVerwijderen