donderdag 17 juli 2014

NYX Jumbo Eye Pencil - 604 Milk

Lieve allemaal,

Yeahh, vandaag weer een review (EINDELIJK). Gister was ik in de stad omdat ik een afspraak had, toen ik langs de Douglas liep kon ik het natuurlijk niet laten even naar binnen te lopen. Ik kocht de NYX Jumbo Eye Pencil. Een hele tijd geleden had ik deze gekocht, maar ik ben hem kwijt geraakt. Dus moest ik een nieuwe hebben! Dit potlood is echt een musthave voor iedere make-updrager!

Ja, ik weet het, er zijn al heel veel reviews over dit potlood te vinden, maar ik wilde er ook gewoon eentje schrijven :).

De Jumbo Eye Pencils zijn erg populair en behoren dan ook tot de populaire producten van NYX. Het is een oogpotlood, maar dan groter (vandaar de naam) en is in allerlei verschillende kleuren te verkrijgen.
Dit streepje trok ik in één keer, hij is dus echt goed wit. Hij voelt heel smeuïg waardoor je hem ook goed kunt blenden. Doordat het een Jumbo potlood is, kan je geen dunne lijntjes trekken, maar je zou het wel eventueel met een penseeltje kunnen aanbrengen.
Jeeej, dierproefvrij!
Waarom dit product zo goed is? Hij is multifunctioneel! Dit crèmepotlood kun je aanbrengen in de waterlijn voor een wakkere en open blik, hij kan als lijntje boven de ogen, hij kan als highlighter in de ooghoek of op het wenkbrauwbot en als oogschaduwprimer. Dat laatste is waar ik hem dus voornamelijk voor gebruik. Hij werkt echt super als een oogschaduwbasis. Dat zal ik dus ook even laten zien.


In mijn op één na laatste artikel hebben jullie kunnen lezen over het Kiko palet dat ik in Barcelona heb samengesteld. Klik hier als je mijn mening wil lezen over het Kiko palet. In dit artikel schreef ik ook dat ik de paarse oogschaduw erg slecht gepigmenteerd vond in eerste instantie, maar dat ik hem nog verder zou testen. Dat ga ik dus nu doen, ik ga laten zien wat een oogschaduw basis doet met een oogschaduw.
Zoals je ziet is de oogschaduw van zichzelf helemaal niet goed gepigmenteerd, maar nu kun je wel goed zien wat de NYX Eye Pencil doet. Je brengt het potlood over het gehele ooglid aan en smeert het uit. Zorg ervoor dat je het niet te dik opbrengt want dan kan het gaan creasen (in de plooitjes zitten). Breng daarna de oogschaduw aan. Het is heel simpel en werkt zo goed! De oogschaduw is een stuk gepigmenteerder en blijft langer zitten. 

Deze basis deed mij een beetje denken aan de Urban Decay Primer Potion, alleen dan een stuk goedkoper! Als je deze Eye Pencil nog niet hebt .. Ren dan NU snel naar de dichtstbijzijnde Douglas om deze te kopen! Hij kost bij de Douglas €5,49 en is ook verkrijgbaar in de webshop. 


Hebben jullie hem al? Wat zijn jullie ervaringen met de andere pencil kleurtjes?

Liefs,
Brigitte Maria

Volg je mij al op Bloglovin'Youtube & Instagram?

3 opmerkingen: