woensdag 23 juli 2014

Obsession - Hairchains

Hi allemaal,

Sinds een tijdje ben ik een beetje obsessed with hairchains. Omg, ik houd van die dingen! Hairchains zijn simpelweg kettinkjes die je op je hoofd/haar legt of met een speciaal kammetje in je haar bevestigd. Persoonlijk vind ik het er super elegant en vrouwelijk uit zien en dat vinden meer mensen!

Bron: http://clothes-lovers.blogspot.nl/2012/05/trend-alert-hair-chain-accessories.html
Ook celebrities worden regelmatig gespot met hairchains. We hebben natuurlijk allemaal wel de foto's van Kim K. haar trouwdag met Kanye gezien. Zij droeg op haar trouwdag ook een haarketting. Deze zal met diamanten belegd zijn en niet te betalen voor meiden zoals wij, maar ach niemand die ziet dat wij ze gewoon bij Ebay kopen ;).
Bron:http://www.venueplannersdelhi.com/bridal-makeup-delhi.html
Persoonlijk vind ik de Indiase haarkettingen die vrouwen op hun trouwdag dragen ook heel mooi om te zien. Vooral om te zien, ze zijn voor mijzelf iets te opzichtig. Maar deze bruiden zien er altijd prachtig verzorgd uit.
Bron: http://www.pinterest.com/pin/521784306800603886
Voor mijzelf vind ik de subtielere haarkettingen meer geschikt zoals deze.
Deze die ik op mijn hoofd heb, die overigens niet heel goed te zien is op deze foto, heb ik op Ebay gekocht. Deze kostte rond de €1,50.
http://www.ebay.com/itm/Bohemian-Women-Metal-Head-Chain-Jewelry-Forehead-Dance-Headband-Piece-Hair-band-/201003625827?pt=Fashion_Jewelry&var=&hash=item2eccbfed63
Op Asos.com zijn ook erg mooie hairchains te verkrijgen, zoals deze. Het enige nadeel is dat ze wat prijziger zijn. Deze kost €16,90 maar ze hebben er ook een paar tussen zitten die rond de €45 kosten.

Bron: https://www.etsy.com/listing/94906516/boho-chic-layered-gold-or-silver-hair
Bron: Asos.com
Er zijn ook allerlei andere soorten hairchains zoals de twee bovenstaande foto's, ook leuk! 

Kortom, ik ben fan. Wilde met jullie graag even mijn nieuwe obsessie delen. Vind de kettingen ook super leuk voor een festival! Gaan jullie deze zomer nog naar een leuk festival?

Liefs,
Brigitte Maria

Volg je mij al op Bloglovin'Instagram en Youtube?

6 opmerkingen: