maandag 26 mei 2014

LIPS OF THE DAY - MAC PRODUCTEN

Lieve allemaal,

Vandaag heb ik een lips of the day voor jullie met nieuwe M.A.C producten. De liplook heb ik gisteren de hele dag op gehad. Zelf ben ik echt verslaafd aan M.A.C producten dus zal je van dit artikel niet gek opkijken ;).

Het is een leuke, opvallende en zomerse liplook.
- M.A.C  Relentlessly Red lipstick (Retro Matte)
- M.A.C Nightmoth lipliner
- M.A.C Prep + Prime
Allereerst begin ik met de Prep + Prime, ik heb namelijk erg last vast droge lippen. De Prep + Prime zorgt ervoor dat je lippen gehydrateerd worden en dat de kleur goed gepigmenteerd op de lippen zit en blijft. M.A.C lippenstift blijft sowieso heel lang zitten, maar wanneer je Prep + Prime eronder gebruikt blijft het zeker een hele dag zitten.

Het is een bordeaux rood/bruine kleur. Doet mij heel erg denken aan Media lipstick van M.A.C, een van mijn favoriete lipsticks. De lipliner is vrij zacht, wat goed is! Je hoeft dus niet hard te duwen.
Dan trek ik met Nightmoth een randje over de liplijn (van mijn aantrekkelijk krokante lippen). Dit hoeft niet heel recht op de lip, maar het buitenste randje moet wel zo strak mogelijk.



Zodra dat erop zit pak ik de lipstick Relentlessly Red en vul ik de lippen helemaal in. Wrijf dan je lippen goed over elkaar zodat de harde randjes vervagen. De lipstick heeft een Retro Matte finish, hij voelt een beetje stroef als je het wil aanbrengen, maar niet vervelend stroef.

Dan vul ik met Nightmoth de mondhoeken iets donkerder in.

(De kleur is in het echt iets feller dan op de foto).

En dan is dit het eindresultaat. Ik zag later pas dat ik het donkere lijntje bij mijn onderlip iets te donker had gelaten. De combinatie van Nightmoth en Relentlessly Red vind ik zelf heel erg mooi, je kunt natuurlijk ook alleen de lipstick gebruiken, maar dit geeft het iets meer diepte.

De lippenstift heeft de HELE dag op mijn lippen gezeten, heb zelfs gegeten en gedronken. Dus Prep + Prime is ook echt een aanrader.

Heb je trouwens al mijn andere liptutorial gezien op Youtube? Nee? Klik dan hier!

Heb je nog vragen of wil je iets zeggen? Laat het dan achter in de comments of mail mij naar BrigitteMariaMua@gmail.com!


Liefs,
Brigitte Maria

Volg je mij al op InstagramBloglovin' en Youtube?

4 opmerkingen:

  1. Wat gaaf zeg! Ik heb er nooit aan gedacht om dit te dragen, je ziet het zo weinig!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Thanks girl! Ja, klopt heb het ook nog niet zo vaak gezien!

      Liefs.

      Verwijderen
  2. ik vind de combinatie echt prachtig! <3

    BeantwoordenVerwijderen