dinsdag 17 juni 2014

SPAM JE BLOG!

Nederlands - English

Lieve allemaal,

Ik ben nog niet zo heel lang actief op mijn blog, zo'n 2 maandjes nu. Dus ik ken nog niet veel bloggers, maar ik zou wel meer leuke blogs willen volgen via Bloglovin'! Dus bij deze krijg je de kans om jouw blog even te spammen. Schrijf even hieronder in de comments je bloglink en beschrijf jouw blog kort! Ken je andere bloggers die ik zeker zou moeten volgen, kun je die natuurlijk ook even spammen!

Liefs,

Brigitte Maria.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------
Hi there!

Just because I'm like 2 months writing on my blog, I do not know many bloggers, but I would love to follow more nice blogs on Bloglovin'! So here is your chance to 'spam your blog'. Write down your blog-url in de comments and describe your blog a little. Do you know other blogs that I must follow, than you can spam them too!

Love,

Brigitte Maria.


Follow me on InstagramYoutube & Bloglovin'!

19 opmerkingen:

  1. Leuk! En bloggen wordt steeds leuker ;) mijn blog is www.groentjegezond.nl een blog vol recepten maar ook tips en informatie over gezondheid en vooral gezond eten.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Http://fitmomslife.blogspot.nl
    Blog over gezonde snelle recepten, zwangerschap, gezondheid en beauty.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Leuk, ik volg je nu, veel blogplezier! Mijn blog is te vinden op www.RebelliousyetRomantic.com en ik schrijf daar over mode, mijn persoonlijke stijl en creativiteit. Alles met een 'rebels maar romantisch' tintje. Ik zou het heel leuk vinden als je een kijkje nam. :)

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Heel leuk! Zo ontdek ik ook meteen een aantal nieuwe blogs! Mijn blog is http://www.artisticstateofmind.nl ! Eigenlijk heel divers.. fashion beauty lifestyle. Ik ben nu druk bezig net alles op een rijtje krijgen en vaste dagen plannen! Dus binnenkort zit er hopelijk een vast ritme in!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. http://www.diolifestyle.nl/ is een persoonlijke fashion en lifestyle blog waar ik dagelijks met veel plezier een nieuw artikel publiceer. Op mijn blog probeer ik andere mensen te inspireren met mijn eigen kledingstijl. Een combinatie tussen een vrouwelijke- en een stoere stijl.

    Nieuwsgierig naar mijn blog? Kom dan snel kijken!
    http://www.diolifestyle.nl/

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Hai! Geen blog over fashion, beauty of lifestyle, wel over mijn single leven in Amsterdam. Dus wel iets wat vrouwen (en gays en scharrels) leuk vinden om te lezen....Mannen, sex en relaties :-)

    X

    Dotje (Dotjes Amsterdam)

    www.dotjesamsterdam.blogspot.com
    www.facebook.com/dotjesamsterdam

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Oh leuk! Lief dat we mogen spammen. Ik blog bijna dagelijks op mijn lifeblog My Cup of Care. Ik heb een breed interesseveld en dat zie je ook terug op mijn blog. Als je van variatie houd, dan past mijn blog wel bij je. Neem eens een kijkje, dat vind ik leuk :)

    Liefs, Justine
    http://www.mycupofcare.nl

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Leukk! Ik blog op michelleslillavarld.blogspot.com :)

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Leuk! Ik blog over mijn persoonlijk leven, Leven met een Angststoornis en veel Fotografie en creatieve dingen.
    Ik ben net begonnen dus moet nog wat meer regelmaat in komen :-)

    www.jodyloveseverything.blogspot.nl

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Leuk! Ik blog op http://www.beautynspice.nl en ben gisteren begonnen met de 30 Days of Make-up challenge!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Misschien een idee: reageren is fijner als je ook de naam/URL optie aanvinkt!

      Verwijderen
  11. Ik zag het op Instagram, dus ik ben maar even gaan kijken! Leuk dat je pas bezig bent, ik ben ook nog niet zo lang bezig! Mijn naam is Mariëlle, ik ben 19 jaar en ik blog op www.gekopmakeup.blogspot.nl. Mijn artikelen gaan over beauty (looks/reviews/nails), fashion, DIY en nog veel meer! Ik zou het leuk vinden als je een kijkje komt nemen en een reactie is helemaal leuk. Ik kijk ook altijd weer op jouw blog :) Liefs Mariëlle

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Leuk meis, ik volg je al een aantal weken hihi!
    Mijn blog is www.belleviefashion.nl en de naam verklapt al waar ik over blog! :)
    Liefs

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Hey wat leuk! Ik kende je blog nog niet maar leuk om jou blog ook eens te zien. Ik blog op http://www.alexaslovelyworld.nl over mijn studentenleven en alles wat daarbij komt kijken. Ik zou het super vinden als je een kijkje komt nemen! :)

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Ik schrijf over fashion, art, inspiratie, lifestyle & eigenlijk alles wat ik leuk vind!

    Ik ga je volgen, vind je layout heel mooi!

    www.danaivorgia.nl

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Leuk! Ik blog al een tijdje op http://www.liefsm.nl/ over creatieve inspiratie voor thuis en op pad. Dit houdt in allerlei tips en inspiratie voor je interieur, diy's en uitjes. Zou leuk zijn als je een kijkje neemt!

    Liefs, M

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Leuk! Ik heb ook een blog met twee vriendinnen en we bloggen ook nog niet zo lang. Onze blog is www.iamfashionsick.nl gaat eingelijk een beetje over alles maar het meest over mode :)

    BeantwoordenVerwijderen